Voor wie?

Voor muzikanten die in een band willen spelen. Gitaristen, zangers, zangeressen, drummers, basgitaristen, saxofonisten ect. Je kan je individueel inschrijven, dan word je in een band ingedeeld. Dit is Traject 7x.

Voor bestaande bands. Verbeter je niveau. Denk aan samenspel, eigen geluid, invoegen solo's, werken naar een belangrijk optreden e.d. Dit is Traject 2x Masterclass

Waar?

De repetities zijn in De Brink, Obdam.

Wanneer?

Traject 7x start in september en januari. Traject 2x Masterclass start op aanvraag het hele jaar door. De bandsessies zijn op donderdag en vrijdag.

Niveau?

In overleg wordt de band samengesteld, waarbij wordt gekeken naar leeftijd en niveau. Veelal is er sprake van een aanvangsniveau.

De school

Popschool Koggenland biedt de mogelijkheid voor ieder om in een band te (leren) spelen en op te treden. Hierbij wordt de samenwerking gezocht met diverse muziekdocenten. Deelnemers met ondersteuning van muziekles krijgen voorkeur bij de toelating tot de bands.

De lessen worden o.a. gegeven door Cor Beemster. Cor heeft in diverse bands gespeeld en hij is betrokken geweest bij het opzetten van veel verschillende bands. “Kansen creëren om samen in een band te spelen en een podium bieden” dat is het doel van de popschool. “Er is veel talent in West Friesland”.

Popschool band